Menu U bevindt zich hier: Home

Welkom bij de Watersport Vereniging Weesp

Onze vereniging is opgericht in 1977 en heeft 130 leden die enthousiast meehelpen onze elektronisch beveiligde haven in optimale staat te houden.
Vanuit het centrum van Weesp via "Smal Weesp" treft u de jachthaven in de woonomgeving Aquamarin aan. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei tochten over het water.
Alle 130 leden dragen bij aan de gezellige sfeer die in ons clubhuis, het "Megapunt", altijd aanwezig is en waar iedereen bijelkaar komt om onder het genot van een drankje allerlei zaken te bespreken. Ook passanten weten onze haven jaarlijks te vinden om aan te leggen, voor kortere of langere tijd, om de omgeving te bekijken en de sfeer te proeven in het centrum of het "Megapunt". Wilt u alle pagina's bekijken dan kunt u hier inloggen.

Kortom, Watersport Vereniging Weesp is voor jong en oud,  "The Place to Be"

Onze jachthaven in de herfst

Weer en regenradar
Weesp